Behandlingar

För att kunna uppnå en god tandvård med hög kvalitet inleds våra behandlingar med en undersökning. Med utgångspunkt från detta och med hänsyn till dina förutsättningar , önskemål och särskilda behov kommer vi därefter gemensamt överrens om den bästa möjliga vården för dig. 

Våra behandlingar

Vi erbjuder individuellt anpassad, modern allmäntandvård av hög kvalitet, i en lugn och stressfri miljö. En stor del av välbefinnandet och munhälsan grundar sig på friska, hela tänder och munhåla. Det är en av orsakerna till att vi lägger stor vikt på förebyggande tandvård.

Allmäntandvård innebär att vi utför all grundläggande tandvård såsom förebyggande vård, undersökningar och röntgen, behandlar olika grader av tandlossningssjukdomar, kariesbehandlingar, rotbehandlingar, protetiska ersättningar såväl fasta som avtagbara, bettfysiologiska behandlingar, extraktioner och övriga kirurgiska behandlingar. Vi erbjuder även implantatbehandlingar och estetisk tandvård som skalfasader, tandsmycken och tandblekning.

Vår målsättning är att göra ditt tandläkar- eller tandhygienistbesök så behagligt och trevligt som möjligt. I alla våra behandlingar strävar vi efter att uppnå en helhet med funktion och estetik.

Vi har ett nära och väl inarbetat samarbete med specialistkliniken för tandvård på Gävle sjukhus dit vi vid behov kan remittera våra patienter.